maanantai 3. syyskuuta 2012

Uusi alku (!)

Iik! 

Nyt uskallan vihdoin hihkua täälläkin... Tänään oli nimittäin ensimmäinen päivä uudessa työssä! Mainosmaailma on tullut tutuksi asiakkaan kantilta aiemmissakin töissä, mutta nyt pääsin toimittavan osapuolen leipiin eli töihin mainostoimistoon.


Uusi ala, uudet työkaverit ja melkoinen määrä tietoa mahtui ensimmäiseen päivään. Ja uusi työpiste kaikkine hienouksineen...

D Kesic / Pinterest

On upea tunne, kun tietää, että kaikki tämä vaiheilu ja vuodatus täällä blogini puolella ei ole ollut turhaa. Oikeastaan olen pyöritellyt näitä uraan, työhön ja työnhakuun liittyviä ajatuksia kohta vuoden. Tuntuu upealta päästää vähitellen irti. Todeta, että kaikki on hyvin. Olen juuri oikeassa paikassa, liikkeessä oikeaan suuntaan. 

Hiljentymistä

Huomaan, että hieman hiljaiseloa on ollut täällä blogin puolella viime aikoina, kun elämässä on liikahtanut niin isoja asioita. Oli tämä kaikki työnsaantiin liittyvä jännitys. Mutta ei sekään selitä kaikkea. Tapahtuuhan sitä koko ajan kaikkea muutakin. 

Kuten sellaista, että viime viikolla kirjoitin syöverikirjeitä erään ystäväni kanssa. Ystävyytemme vahvistui, kun toinen meistä vihdoin ja onneksi rikkoi välillemme kasvaneen hiljaisuuden. Joskus kerroimme toisillemme kaiken. Sitten tuli kiire. Kumpikin kävi läpi vaikeita asioita, mutta ei pystynyt kertomaan niistä toiselle. Ja niin välillemme kasvoi vähitellen liian paljon. Onneksi meillä on mahdollisuus aloittaa uudelleen. Rehellisemmin, kokonaisemmin. 

On niin uskomattoman tärkeää muistaa, että se mahdollisuus on olemassa. Aina. 

The Mankind Project.

Hidastuneesta tahdista vielä... Alusta asti olen halunnut kirjoittaa tänne vain silloin kun on asiaa. Asiaa on edelleen, vaikka sitten hieman harvemmin. Niin paljon tapahtuu, ja ihan kaikkea sitä en ehdi kuitenkaan kirjoittaa tänne. Tuskinpa sellaista kukaan odottaisikaan. 

Olen jo nyt saanut enemmän kuin aavistin. Olen alkanut elää elämääni syvemmin. Minneköhän tästäkin kiitoksensa osoittaisi? Jonnekin tuonne syyskuiseen iltaan kiitokseni nyt lähetän. Monelle ja moneen paikkaan. Sinullekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti