sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Tasapainoinen lauantai

Ihan huvittaa, miten eilisessä aamupäivässäni näkyi taas tasapainohakuisuuteni - ihan kirjaimellisesti!


BodyBalance-tunti lämmitetyssä salissa
Lempeän makuinen Valkoinen norsu -smoothie Ruohonjuuren Cocovi-smoothiebaarista
Lämmin suihku ja hiusten pesu Cutrinin Bio+ Balance -shampoolla


LesMillsin BodyBalance yhdistää pilatesta, joogaa, tasapainoharjoituksia ja venytyksiä. Olen ollut tunneilla ennenkin ja ihastunut staattista voimaa vaativien liikkeiden rankkuuteen. Ensimmäinen kerta lämmitetyssä salissa oli positiivinen kokemus, lihakset venyivät jotenkin helpommin - ja tämä on muuten paljon sanottu, venytykset eivät todellakaan ole vahvin alueeni!


Jumpan jälkeen suuntasin Ruohonjuuren kautta kotiin. Lämpösaliliikunnan ja salaisen paheeni solariumin jälkeen oli suorastaan pöyristyttävää näyttäytyä julkisessa tilassa, mutta eivät ne Ruohonjuuren hipitkään aina niin edustavia ole. Siispä sekaan vaan. Muun muassa mantelimaitoa, cashewpähkinöitä ja banaania sisältävä valkoinen norsu -smoothie maistui mietoudessaan ihan käsittämättömän hyvältä. Juuri oikea juoma liikunnan jälkeiseen energiavajeeseen!
Kotona lämmin suihku kruunasi levollisen olotilan. Olen hiustenhoidossa luottanut muutaman kuukauden ajan  Cutrinin Bio+ -sarjan Balance-sarjaan. Löysin taannoin sarjan  Aliisan Vippaskonsti-blogin kautta ja ihastuin sen kosteuttaviin tuotteisiin.


Kuva: Sokos.

Noh, kaikki tämä hyvistely meni kivasti kankkulan kaivoon illallisella ystävien kanssa. Mutta olipa herkullista ja hauskaa! Ruokalista oli sangen yksinkertainen ja ajankohtaan nähden perinteinen. Hullujen päivien paras anti löytyy aina Herkusta, tarkalleen ottaen kalatiskistä. Katkarapusalaattia on tietenkin aina hauska ostaa ja mielellään muitakin mereneläviä, mutta aivan ehdoton herkku ovat sinisimpukat. Ja ne tarjoillaan aina Merimiehen vaimon tapaan


P.S. Päivitän kuvan ja simpukkareseptin myöhemmin - nyt täytyy lähteä ulos nauttimaan kauniista päivästä!


Edit: Päätin erottaa simpukkareseptin omaksi tekstikseen, jotta löytyisi sitten myöhemminkin helpommin. Eikä sitä voi liikaa simpukoita hehkuttaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti