perjantai 23. maaliskuuta 2012

Moderni hikari ostoksilla

Keskiviikkona pyrähdin asioille keskellä päivää. Suoraan Lupolon simpukka-tomaattikeitolta auringonpaisteeseen! Suorastaan huikean ihanaa!

Gwyneth Paltrown tähdittämä Lindexin Modern Preppy -mallisto oli ollut niin paljon esillä, että piti päästä hypistelemään. Etenkin sitä palmikkoneuletta... 

Kaunis.

Bloginäkyvyys ja massiivinen mainoskampanja tekivät tehtävänsä. Halusin pukeutua kuin moderni hikari! 

Vaikka raikkaat värit, raidat ja pallot toimivat ihan sellaisenaankin, myönnän avoimesti, että kokoelman vetovoima taisi perustua ainakin omalla kohdallani lähinnä ihanaan Gwynethiin - onhan hän tähdittänyt kaikkia tietyn aikakauden lempielokuviani Seitsemästä Sliding Doorsiin. Ihailuni on koko lailla varauksetonta. Harmi vain, että tähtöstä on nähty valkokankaalla viime vuosina vähemmän. Olen nähnyt yhden jakson Paltrown tähdittämästä todella sympaattisesta ruokaohjelmasta, jossa reissattiin eteläisessä Euroopassa. Haluaisin ehdottomasti nähdä lisää, mutta mikähän ihme sen ohjelman nimi olikaan...? (Jos muistat, vinkkaa ihmeessä!)

Paitakin sen tietää: The Good Life is Right Here!


Vaaterekkien äärestä lähdin tinkaamaan (turhaan) Canon PowerShot G1 X -kameraa Rajalaan
Huokaus. Ei herunut alennusta eikä edes kameraa. Kaikki kamerat kuulemma menevät, mitkä vain onnistuvat saamaan. Lupasivat armeliaasti soittaa, jos ja kun saavat niitä lisää. Jossakin vaiheessa on siis arvatenkin luvassa postaus tästä aiheesta...


Matkalla pysähdyin Kluuvissa. Ja kas! Siellähän oli kovasti kehutun Inglotin liike! 


Kolmen pyöreän napin palettiin mahtui kaksi peiteväriä ja kulmavaha. Hintaa setille kertyi varsin kohtuulliset 24,50 e. Muutaman päivän käytön jälkeen uskallan suositella laatua. Luomiväreissäkin oli pigmenttiä vaikka muille jakaa. Esimerkiksi keltaista ei todellakaan tarvinnut hinkata kämmenselkään nähdäkseen värin. Käteni oli hetkessä kanarialinnunkeltainen. 

Lisäksi mukaan tarttuivat kauan kaipaamani vaalea kulmakynä ja valkoinen rajauskynä sisärajauksiin. Ja kun näin sivellinten matkasetin, en voinut vastustaa kiusausta...


Kauniit.


Käteen jäi enemmän kuin tarpeeksi, ja kevätpäivä oli yhtä kaunis kuin tänäänkin - toivottavasti saadaan nauttia tällaisista keleistä viikonloppu! 


Voikaa hyvin!


P.S. Näin hikariteemaan sopivasti on pakko tarttua pariin tähän tekstiin sattuneeseen hankalasti taipuvaan vierassanaan (Paltrow  ja Inglot). Sääntöhän menee niin, että jos vieraskielisen kirjoitusasu päättyy konsonanttiin ja ääntämisasu vokaaliin, taivutuspääte lisätään heittomerkin kera. Esim. Matkustan Bordeaux'hon.


Vaan kumpi onkaan oikein: Paltrown vai Paltrow'n, Inglotin vai Inglot'n?
Tässäpä pieni kielipähkinä kiinnostuneille ;)6 kommenttia:

 1. Täällä myös yksi, joka on vaikuttunut Inglotin (!) luomiväreistä sekä geelimäisestä eyelinerista. Se muuten pysyy! Ja väreissä on varaa mistä valita :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä, hyvä! Täytyy varmaankin itsekin tarkentaa seuraavaksi kulmista ja silmänympäryksistä katseeseen ja luomiväreihin. En tiedä, missä ihmeen uutispimennossa olen ollut, kun en tiennyt keskustan Inglot-liikkeestä!

  VastaaPoista
 3. Sen ohjelman nimi on ytimekkäästi Gwyneth Espanjassa. t. toinen fani :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa - nyt tiedän, mitä etsiä!

  VastaaPoista
 5. Sama paita löytyy täältäkin :) Ja lisäksi oli pakko hankkia se tummansininen bleiseri, ei tosin Gwynethin takia... t.Heidi

  VastaaPoista
 6. Eikä taida olla edes eka kerta, kun ostetaan samanlaiset! Hyvä maku molemmilla ;)

  VastaaPoista