torstai 10. tammikuuta 2013

Breikki

Niin siinä käy, että kun erehtyy ihastelemaan sitä, että on saanut olla terveenä, saa pari tautia peräkkäin. 

En tiedä pitäisikö tästä syyttää 50 ihanaa työkaveriani vai mistä kiikastaa, mutta joululomalla ja sen jälkeen on tullut tuhnutettua suorastaan luvattoman paljon verkkareissa kotona. Joulukiloja ei päässyt kertymään vatsataudin ansiosta. Loman jälkeen ehdin olla kokonaista neljä päivää töissä, kun flunssa iski. 

Että nyt on sitten vuorostaan saanut olla sairaana. Mutta eipä tässä mistään kuolemantaudeista ole onneksi ollut kyse. Onpa tässä sekin hyvä puoli, että olen aivan into piukassa palaamassa töihin huomenna!
Vastustuskyky – kyky vastustaa

Vastustuskyky on itse asiassa ihan mielenkiintoisesti muotoutunut sana. Kyvystä vastustaa tulee mieleen lähinnä negatiivisia mielikuvia – itse olen ainakin mieluummin jonkin puolesta kuin jotakin vastaan. Mieleen tulevat myös kiusaukset, joita on mitä ilmeisimmin syytä vastustaa. Sen sijaan sairauksia vastaan vastustuskyky on aivan erinomainen ominaisuus.

Vastustuskyky kytkeytyy vahvasti yleiskuntoon sekä joidenkin hivenaineiden saantiin. Olen aina ollut kohtalaisen laiska ottamaan mitään ylimääräisiä hivenaineita.  Viime aikoina olen sentään hieman ryhdistäytynyt ja nappaillut hiustenkasvatusprosessini takia muutamaa valmistetta. Statistiikka kertoo, että enemmistö blogiini ensimmäistä kertaa päätyvistä kävijöistä tulee sivuille nimenomaan hiuksiin ja hiustenlähtöön liittyvillä hakusanoilla, joten taidanpa kirjoittaa nykytilanteesta vielä erillisen postauksen...

Taitaa olla parannettavaa sekä liikunnan että hivenaineiden saannin saralla, kun vuosi on alkanut näin. Aika ironista, että uutenavuotena juuri toitotin, että jos vuosi 2012 oli henkisen kehityksen vuosi, niin vuonna 2013 keskityn fysiikkaan. Ihan tämä ei ollut mielessäni silloin. 

Ainakin saan aloittaa puhtaalta pöydältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti