keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Lämpöiset ystävät

Syksyn hyytävät tuulet saavat kaipaamaan lämpöä ja pehmeyttä. Sitä huomaa juovansa glögiä melkein joka ilta ja hakevansa reilumman lämmittäjän miehen vaatekaapista, kun omat villatakit eivät tunnu riittävän mihinkään.

Lämpöisiä neuleita löytyikin tänään Filippa K:n ja muutaman muun merkin ystävämyynnistä aivan Helsingin eteläkärjestä. Meren syleilystä, paksun kivimuurin uumenista löytyi tämä ovi. Ja sen takaa yllättävän valoisa ja tilava showroom. Sekä iloisesti turiseva myyntimies.

Vaikka ystävämyynti kalskahtaa sanana omaan korvaani hieman kummalliselta – aivan kuin ystävät olisivat kaupan – löysin kuin löysinkin itselleni pari lämpöistä ystävää talven viimoihin.


Tämä komistus löytyi miesten valikoimasta.

Mukaan tarttui syksyisen murrettuja värejä: sammalenvihreää, viininpunaista, tummaa harmaata ja laivastonsinistä.


Tytöille sinistä, pojille punaista... Ja minä pidän molempia.

Parasta ystävämyynneissä on tietenkin hyvä laatu ja edulliset hinnat. Hyvä yhdistelmä etenkin työpukeutumiseen.


Rennon ryhdikäs jerseyjakku.
Pidän Filippa K:n yksinkertaisista leikkauksista ja laadukkaista materiaaleista, mutta hintaviahan merkin vaatteet tavallisesti ovat. 

Olenkin ostanut Filipan vaatteita lähinnä alennusmyynneistä. Kerran löytyi klassinen trenssi Tukholmasta -40 % hintaan. Mutta silloin pitää vain malttaa ostaa vaatteita väärään sesonkiin...


Suloinen nahkavyö irtosi viidellä eurolla.

Vai tulisikohan ystävämyyntien nimi sittenkin siitä, että niistä kuulee yleensä ystävältä? 
Psst...2 kommenttia:

  1. Psst...veikkaan, että olet oikeassa tuon nimen suhteen. Seuraavalla kerralla, kun kuulet tietoa herkullisista ystiksistä, vinkkiä saa laittaa ainakin tälle ystävälle. <3 P.s. Saalistan myös haukkana miestenvaateosastoilla, koska sieltä voi tehdä mahtavia löytöjä itsellekin!

    VastaaPoista
  2. <3 Pidetään mielessä! Itsekin kuulin näistä myyjäisistä vasta samana päivänä, joten kannattaa varautua lyhyeen varoitusaikaan... Huvittavaa muuten, että tuon viininpunaisen neuleen myötä mies (jolta kuulin koko ystävämyynnistä) kävi ensimmäistä kertaa minun vaatekaapillani!

    VastaaPoista