sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Viva intuitio!

Muutama viikko sitten alkoi tuntui siltä, että minun on tehtävä jotakin konkreettista kehoni ja mieleni hyvinvoinnin edistämiseksi. Netistä löytyi Himajoogan joogaretriitti, joka vaikutti kiinnostavalta: joogaa joka päivä, meditaatiota, kasvisruokaa, elämänhallintaan ja unelmiin liittyviä työpajoja...

Tein jotakin hyvin epätyypillistä, ja ilmoittauduin mukaan hetken mielijohteesta. (No okei, mietin minä sitä muutaman päivän, mutta kumminkin.)

Kuva: Kvarnudden.fi.

Viikonloppu vierähti siis Perniön suunnalla Kvarnuddenissa. Ja voi miten tyytyväinen olenkaan päätökseeni! Istumatyöläisen lihakset saivat kyytiä, kun joogassa keskityttiin rintarangan ja lantion alueisiin. Sain vastauksia joihinkin täälläkin puimiini tulevaisuuden kysymyksiin - ihan vain kysymällä rauhassa asiaa itseltäni. 

Itse asiassa, kaikki ne päätökset, jotka olen tehnyt intuitiolla, ovat olleet harvinaisen onnistuneita. Tätä ääntä pitäisi meidän jokaisen kuunnella useammin, liikaa miettimättä ja analysoimatta. Sillä juuri liikaa järkeilemällä jää helposti monta kokemusta köyhemmäksi.

Lisäksi sain tavata upeita, iältään ja ammateiltaan hyvin erilaisia naisia. Aika monella oli edessä tai takana elämänmuutoksia. Eräs heistä, kuusikymppinen, vietti juhlavuotta: tänä vuonna hän tekee asioita, joita ei normaalisti tekisi.  Ehkä tämä on minunkin juhlavuoteni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti